Search found 24 matches

by DeweyV
Sun Jul 14, 2019 9:58 pm
Forum: Technical Support
Topic: Summary info tab still blanking in 10.7.2 beta 3467
Replies: 0
Views: 13

Summary info tab still blanking in 10.7.2 beta 3467

Jauly 14 - reporting that the latest beta of GC 10.7.2 ( build 3467 ) has not fixed the browser Summary info tab from going blank, at first. Here is the issue : with a Browser open and an image thumbnail selected, the Info tabs work fine ... at first . Upon selecting a new thumbnail, the Summary tab...
by DeweyV
Tue Jun 25, 2019 7:11 pm
Forum: Technical Support
Topic: Browser Tabs need fixing in GC 10.7.2
Replies: 2
Views: 83

Re: Browser Tabs need fixing in GC 10.7.2

Just downloaded GC 10 beta 3466 as suggested. The Summary tab in Preview pane still disappears after the first image. The first image selected always shows a good Summary tab . It's when you select the next image ( and all thereafter) that the tab goes completely blank. ---- P.S. the Exif Tool tab s...
by DeweyV
Mon Jun 24, 2019 11:55 pm
Forum: Technical Support
Topic: Browser Tabs need fixing in GC 10.7.2
Replies: 2
Views: 83

Browser Tabs need fixing in GC 10.7.2

SInce updating to vertsion 10.7.1 , I have been having a issue with the Tabs in the Preview pane of the Browser. The issue was not fixed in the 10.7.2 Beta When I open a Browser and select the first thumbnail image to inspect, everything is fine in the Tabs of the Preview pane. But as soon as I do a...
by DeweyV
Sat Jun 22, 2019 5:55 pm
Forum: Technical Support
Topic: Summary tab display cut off in browser
Replies: 12
Views: 351

Re: Summary tab display cut off in browser

Sunday June 22
---

I regret to say that the issue of the browser Summary tab going blank was not resolved with the GC 10.7.2 beta.
by DeweyV
Sat Jun 22, 2019 12:55 am
Forum: Technical Support
Topic: Summary tab display cut off in browser
Replies: 12
Views: 351

Re: Summary tab display cut off in browser

June 21 I am having this same issue of the Summary tab in the Browser malfunctioning in GraphCon 10.7.1 It was working fine in version 10.7. I updated from 10.7 to 10.7.1 today and noticed the Summary tab glitch immediately, since I use that feature all day long. The Summary tab works only the first...
by DeweyV
Mon Jun 10, 2019 8:24 pm
Forum: General Discussion
Topic: GC version 11 plugin compatibility
Replies: 0
Views: 135

GC version 11 plugin compatibility

I've been using the Nik bundle with GraphicConverter 10.x to the point it is indispensable. But like many other folks, I was totally blindsided by the recent update of Affinity Photo 1.7 suddenly breaking the Nik plugins it had been using without issue. There appears to be no fix planned. I use Nik ...
by DeweyV
Sun Feb 17, 2019 9:36 pm
Forum: Technical Support
Topic: Rotate image not working in browser ( 10.6.9)
Replies: 4
Views: 305

Re: SOLVED : Rotate image not working in browser ( 10.6.9)

Thorston- I solved it. Or at least found a solid workaround. In a browser window, I CMD+click selected all the images that needed to be rotated, but previously had failed to do work. 79 images, actually. Then I applied the " Rebuild Metadata " command from the Browser actions submenu. GC then produc...
by DeweyV
Fri Feb 15, 2019 9:34 pm
Forum: Technical Support
Topic: Rotate image not working in browser ( 10.6.9)
Replies: 4
Views: 305

Re: Rotate image not working in browser ( 10.6.9)

THORSTON- It appears the problem may be with one of my cameras, not your App. And only in one instance. I downloaded a fresh copy of 10.6.9 and reinstalled it. Then opened up some Folders of images in the fresh browser. The issue of not having Rotation is unique to one folder of images, shot with th...
by DeweyV
Thu Feb 14, 2019 10:33 pm
Forum: Technical Support
Topic: Rotate image not working in browser ( 10.6.9)
Replies: 4
Views: 305

Rotate image not working in browser ( 10.6.9)

Hi-- For some reason , since the last update to 10.6.9 this week, the Rotate Left and Rotate Right functions have quit working in the Browser. Doesn't matter if it is just one file or a batch select. It appears to work and do the calculation ( Activity Monitor shows this as well ) , but nothing happ...
by DeweyV
Tue Feb 05, 2019 5:30 pm
Forum: Technical Support
Topic: Text Fill and Stroke Color erratic behavior
Replies: 0
Views: 351

Text Fill and Stroke Color erratic behavior

I am continually frustrated when trying to select colors for Text Fill and Text Stroke , a feature I use daily. I cannot figure out the keystrokes to enter text and format it for font, size, bold , leading ? kerning etc....then select a Fill color, a Stroke color, and have the colors stay put. As so...