concat as batch in Browser

Having tech problems? Post them here and do not worry, there is always a solution for you.
Post Reply
myronpm
Posts: 7
Joined: Sat Dec 31, 2016 7:27 pm

concat as batch in Browser

Post by myronpm » Tue Mar 13, 2018 6:32 pm

I use Batch functions in the Browser often. I would like to use Concat from the Convert & Modify menu as part of a Batch function in the browser. I do not know how it would work but how about just adding Concat to the File Operations menu of the Batch Editor?

Is there another way to do this?

Thanks.

Myron

User avatar
forum_adm
Site Admin
Posts: 431
Joined: Fri Dec 23, 2016 9:41 am
Location: Germany
Country: Germany
Contact:

Re: concat as batch in Browser

Post by forum_adm » Wed Mar 14, 2018 9:10 am

Dear Myron,

I add that to the todo list.

Thorsten

User avatar
forum_adm
Site Admin
Posts: 431
Joined: Fri Dec 23, 2016 9:41 am
Location: Germany
Country: Germany
Contact:

Re: concat as batch in Browser

Post by forum_adm » Wed Mar 14, 2018 9:35 am

I thought about it.

The batch actions process single images.

Concat processes more files. I can maybe add a new toolbar icon for concat. What do you think?

myronpm
Posts: 7
Joined: Sat Dec 31, 2016 7:27 pm

Re: concat as batch in Browser

Post by myronpm » Wed Mar 14, 2018 2:56 pm

Thanks for the fast reply. Since I normally concatenate two images at a time and always in the Browser, a batch makes more sense to me. Also, the toolbar and the various dropdown menus are already pretty crowded. My own preference is for the Batch since I would follow it with other actions.

Thanks for everything.

Myron

Post Reply